Na enkele maanden van voorbereiding gaat Inno4Care in Rotterdam van start. De zorg en gemeentelijke ondersteuning mee helpen vernieuwen, vanuit een inhoudelijke- en kwaliteitsbenadering en met het oog op de noodzaak om nieuwe en duurzame business- of waarde modellen te ontwikkelen. Dat is waar we bij Inno4Care voor gaan.

Na een aantal maanden van voorbereiding gaan we nu echt van start. We namen al intrek aan de Westersingel 22 te Rotterdam en we ontwikkelden onze aanpak Wijkpeil en Zorgpeil. Daarnaast werken wij aan nog een aantal innovatieve diensten, maar daarover hoort u binnenkort meer.

Wie is Inno4Care?
Met de samenwerking tussen Victor Pardaans en Alexander Hogendoorn combineert Inno4Care jarenlange ervaring op het vlak van ICT, marketing en innovatie met gedegen kennis over en ervaring met complexe zorgprocessen, wijk- en netwerkzorg en transities op het vlak van zorg, ondersteuning en participatie.

Wij bieden betrokken en deskundig advies in combinatie met internationaal bewezen onderzoekstechnologie waarmee u snel inzicht krijgt in de beleving van uw eindgebruikers, uw medewerkers en/of andere stakeholders. Zo betrekt u hen bij kwaliteitsverbetering en krijgt u zicht op waar voor u de kansen voor vernieuwing liggen.

Alexander Hogendoorn, verantwoordelijk voor service development: “hetzelfde doen als altijd is in de zorg niet langer mogelijk. De transitie vraagt brengt veel onzekerheid met zich mee. Het vraagt van organisaties om snel te kunnen schakelen en bij te sturen op kansen en bedreigingen. Real-time monitoring maakt dat mogelijk. Indien dit goed wordt ingebed in de organisatie ontstaat bovendien een structureel leer- en verbeterklimaat waarmee organisaties beter kunnen inspelen op ontwikkelen en deze zelfs mede vorm kunnen geven.” 

Lees hier meer over hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen.

Pin It on Pinterest

Share This