Direct NPS

Continu op de hoogte van de tevredenheid en loyaliteit van uw klanten

Direct NPS

Met Direct NPS meet u op een snelle en efficiënte manier de klantloyaliteit, direct nadat uw klant een dienst van u heeft afgenomen. Door deze meting direct plaats te laten vinden nadat de klant uw bedrijf uitloopt, is de ervaring nog vers en geven de antwoorden een heel goed beeld.

Professionele presentatie

Het afnemen van de NPS vraag bij uw klanten kan eenvoudig via een tablet die bijvoorbeeld bij uw receptie ligt of in een mail die naar uw klant verzonden wordt zodra hij de deur uit gaat. Maar het is ook mogelijk deze op professionele wijze te plaatsen in een zuil. Met een dergelijke standaard kunt u de tablet met NPS vraag op een strategische plek plaatsen.

Wat is de NPS score?

De klant wordt maar één vraag gesteld, en dat is de Net Promoter Score vraag:“In hoeverre zou u ons aanbevelen bij vrienden, familie of collega’s”

De respondent moet aan de hand van een cijfer dit aangeven. De schaal loopt van 0 tot 10 waarbij de NPS score wordt bepaald door de volgende formule:

%Promoters minus %Detractors

De promoters zijn de personen die loyaal zijn en uw bedrijf aan anderen zou aanraden, zij geven een 9 of een 10. Detractors zijn de ontevreden klanten, zij geven een 0 tot 6. De personen die een 7 of 8 geven, worden de ‘Passives’ genoemd. Zij zijn wel tevreden, maar zullen niet bijdragen in een mogelijke groei van uw bedrijf door anderen door te verwijzen.

Door deze NPS score continu te meten, kunt u zien of bepaalde aanpassingen in uw bedrijf direct van invloed zijn op de ervaring van uw klant.

Inno4Care is opgericht met de visie om een substantiële bijdrage te leveren aan het verbeteren van de klanttevredenheid. Ons ervaren team ondersteunt bij het verkrijgen van inzichten op intern aan de slag te gaan en op korte termijn resultaat te boeken. 

Inno4Care | A OM Group company

E: sales@inno4care.nl

Pin It on Pinterest